Algemene voorwaarden

Producten:
Alle producten worden door ons met zorg voor u geselecteerd en met liefde ingepakt!

Prijzen: 
De prijzen van de producten zijn allemaal in euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Betalingen:
Alle bestellingen worden betaald door middel van IDEAL. Zodra uw betaling is ontvangen zal uw bestelling worden verzonden. U bent zelf verantwoordelijk voor de eventuele extra kosten die uw bank rekent. Ook is t mogelijk om te betalen bij t ophalen van uw pakket als u hiervoor gekozen heeft bij t betalingsmenu. U kunt dan contant of met pin betalen. 

Verzending:
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen op onze rekening zullen wij uw bestelling binnen 1-3 dagen in behandeling nemen. Daarna sturen wij uw bestelling op, in Nederland duurt het 1-3 werkdagen voor deze geleverd wordt. Weekenden vallen hierbuiten. Voor een internationale bestelling is dit anders en zal het langer duren. Style fashion & living is niet verantwoordelijk voor verlies en/of beschadiging van producten tijdens de verzending.

Privacy:
Style fashion & living respecteert uw privacy en zal uw gegevens dan ook niet voor andere doeleinden gebruiken dan verwerking en verzending. Ten alle tijden zullen uw gegevens niet verkocht worden, verspreid aan derde of openbaar worden gemaakt!


 

Algemene voorwaarden

Producten:
Alle producten worden door ons met zorg voor u geselecteerd en met liefde ingepakt!

Prijzen:
De prijzen van de producten zijn allemaal in euro`s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Betalingen:
Alle bestellingen worden betaald door middel van IDEAL. Zodra uw betaling is ontvangen zal uw bestelling worden verzonden. U bent zelf verantwoordelijk voor de eventuele extra kosten die uw bank rekent. Ook is t mogelijk om te betalen bij t ophalen van uw pakket als u hiervoor gekozen heeft bij t betalingsmenu. U kunt dan contant of met pin betalen.

Verzending:
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen op onze rekening zullen wij uw bestelling binnen 1-3 dagen in behandeling nemen. Daarna sturen wij uw bestelling op, in Nederland duurt het 1-3 werkdagen voor deze geleverd wordt. Weekenden vallen hierbuiten. Voor een internationale bestelling is dit anders en zal het langer duren. Style fashion & living is niet verantwoordelijk voor verlies en/of beschadiging van producten tijdens de verzending.

Privacy:
Style fashion & living respecteert uw privacy en zal uw gegevens dan ook niet voor andere doeleinden gebruiken dan verwerking en verzending. Ten alle tijden zullen uw gegevens niet verkocht worden, verspreid aan derde of openbaar worden gemaakt!(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2014 - 2023 Style fashion & living | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel